Amerikanci iznenada 'banuli' u Split, Hajduk objavio veliku vijest

Michael Glover, predstavnik skupine američkih investitora koji su do prije pola godine imali namjeru kupiti Hajduk, ponovno je stigao u Split i sastao se s gradonačelnikom Splita Ivom Baldasarom.

6.2.2014.
13:02
VOYO logo

Potvrdio je to i sam Baldasar, koji je istaknuo kako je Glover primarno stigao u Split zbog nekih velikih investicijskih planova nevezanih uz Hajduk.

Ipak, s obzirom na nezadovoljstvo gradonačelnika radom u Hajduku, nije isključeno da se stara priča oko prodaje 'Majstora s mora' ponovno pokrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, ja i dalje pratim stanje u klubu i nezadovoljan sam, no to nije neka novost. Nezadovoljan sam i financijskim stanjem, ali i rezultatskim, kao što je vjerujem i svaki navijač Hajduka", rekao je Baldasar i dodao kako Split i dalje vjeruje u kandidaturu Poljuda za EURO 2020.

"Nema pomaka po tom pitanju, sve je stalo jer su nam u HNS-u rekli da je najraniji mogući sastanak sa Šukerom 23. veljače, jer on nije u Hrvatskoj. Čini mi se kako sve ide tome da na kraju ostane malo vremena da se bilo što napravi", zaključio je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okviru proslave 103. rođendana, Hajduk će u utorak 18. veljače s početkom u 17 sati na Poljudu biti domaćin talijanskom Udineseu!

S obzirom na to da tog datuma nije reprezentativna stanka, obje će momčadi pred gledatelje na Poljudu istrčati u najjačim sastavima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijane predvodi legendarni kapetan Antonio Di Natale (više od 300 službenih nastupa i više od 160 golova za klub iz Udina), u momčadi je i nekoliko brazilskih, ali i hrvatskih nogometaša.

Fešta na Poljudu je zajamčena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo