MESSIJEV ŠOU: / Genijalni Argentinac promašio jedanaesterac, a onda uzeo stvar u svoje ruke

Image
Foto: AFP

Uvodnoj 2-0 pobjedi protiv Betisa na otvaranju španjolskog prvenstva, nogometaši Barcelone dodali su i gostujuću kod Alavesa u subotnjoj utakmici 2. kola La Lige. Rezultat je ponovno bio 2-0.

26.8.2017.
20:19
AFP
VOYO logo

I dok je Lionel Messi u prvom ogledu ostao bez pogotka nakon što je triput uzdrmao okvir gola, sve je naplatio u drugom kolu, premda je i tu imao trenutaka kojih se neće rado sjećati. Promašio je sjajni argentinski napadač Barcelone udarac s bijele točke u 39. minuti ogleda pri rezultatu 0-0. Sviran je on nakon pada Gerarda Piquea, stopera koji je igrao 400. utakmicu za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je propustio realizirati tada, Messi je nadoknadio u drugom poluvremenu pogocima u 55. i 66. minuti. Postao je tako prvi igrač koji je u posljednjih 14 sezona u najjačoj španjolskoj ligi poentirao barem jednom. U 75. minuti je mogao do novog pogotka, no pogodio je okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je Messi iskoristio da postane prvi igrač u povijesti španjolskog prvenstva s 350 ligaških pogodaka (prvim golom na utakmici), a ujedno je i prvi nakon Gerda Müllera s tolikom brojkom ligaških golova za samo jedan klub. Trebale su mu 384 utakmice. Legendarni njemački napadač postigao ih je 365 bundesligaških za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić je za Barcelonu nastupio u punoj minutaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo