Nemoguće postaje moguće: Messi najavio odlazak iz Barcelone!?

U razgovoru za argentinski dnevni list Ole ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi dao je naslutiti da bi u budućnosti mogao napustiti Barcelonu.

18.11.2014.
20:21
VOYO logo

Još je donedavno djelovalo nemoguće da bi argentinski čarobnjak mogao zaigrati za bilo koji drugi klub u Europi. On sam je odbacivao takvu pomisao, a jedino se kao mogućnost povremeno provlačila opcija da bi karijeru mogao završiti u Newell's Old Boysima, klubu iz rodnog Rosarija u kojem je i napravio prve nogometne korake.

No, u zadnje se vrijeme čini da Messi za Barcelonu više ne igra na nekadašnjoj razini, a pitanje je i može li napadački trolist s njim, Neymarom i Luisom Suarezom funkcionirati savršeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/7FKb428cXP8

"Živim u sadašnjosti i razmišljam samo o tome kako da ova sezona u Barceloni bude sjajna i kako da osvojimo sve naslove koje želimo. A nakon toga ćemo vidjeti. U nogometu ima puno obrata i preokreta", rekao je Messi, a onda još više otvorio vrata mogućnosti odlaska s Camp Noua:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno sam naglašavao da bih volio ostati ovdje zauvijek, ali stvari ne ispadnu uvijek onako kako želimo. Pogotovo u nogometu koji je toliko promjenjiv i u kojem se može dogoditi puno stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo