MESSI SLETIO U BARCELONU I POLUDIO PRED KAMERAMA NA AERODROMU: / 'Dosta mi je uvijek biti glavni problem'

Image
Foto: Screenshot

'Dosta mi je uvijek biti problem svega u klubu'

18.11.2020.
22:57
Screenshot
VOYO logo

Najbolji nogometaš današnjice, veliki Leo Messi nije razgovarao s novinarima u Barceloni još od kad je 4. rujna najavio da ostaje na Camp Nou, kad je unatoč želji za odlaskom zaustavljen od tadašnjeg predsjednika BarçeJosepa Marije Bartomeua. I danas popodne, po dolasku na privatni letački terminal u zračnoj luci El Prat, eksplodirao je kad su ga pitali o izjavama bivšeg predstavnika Antoinea Griezmanna.

'Dosta mi je uvijek biti problem svega u klubu'

"Dosta mi je uvijek biti problem svega u klubu", kratka je bila Messijeva izjava jasna ali glasna izjava, koja je odjeknula Španjolskom. Katalonski Mundo Deportivo piše kako je Eric Olhats, bivši agent Griezzmanna, koji je za France Football kazao kako je Antoine "stigao u klub u kojem postoje ozbiljni problemi i gdje Messi kontrolira sve"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Mundo Deportivo
Image
Foto: Screenshot: Mundo Deportivo

Eric Olhats za France Football je kazao:

'Antoine je došao u klub i odmah upao u probleme jer klub funkcionira tako da Messi kontrolira sve'

"Antoine je došao u klub i odmah upao u probleme jer klub funkcionira tako da Messi ima svoj stav u svemu i tako da on kontrolira sve. On je u isto vrijeme car i monarh, a na Antoineov dolazak nije gledao blagonaklono. Bio je drzak, to se osjetilo. Uvijek sam slušao o tome kako Antoine nema problem s Messijem, ali nikad nisam čuo suprotno", rekao je Olhats pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojim očima je jasno da je Messi rekao da odlazi samo zato da vidi koliku moć još uvijek ima u klubu. Klasični Messi! Koliko god je dobar na terenu toliko je loš izvan njega. Barcelona već neko vrijeme pati zbog njega. On je rak tog kluba."

Messi, vidno ljut, došao je s plaćanja carine nakon što je sletio privatnim letom iz Perua, gdje je njegova momčad sinoć pobijedila (0:2) u kvalifikacijskoj fazi Svjetskog kupa 2022. Dao je autograme okupljenim fanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I nakon 15 sati leta zatičem osobu koja vrši inspekciju. To je ludo ", izjavio je nakon pola sata čekanja na terminalu da riješi postupak i prije nego što je ušao u automobil kojim je upravljala njegova supruga Antonela Roccuzzo.

'Treninzi su napravljeni tako da se sviđaju određenim ljudima'

Emmanuel Lopes, Griezmannov ujak, također je kritizirao Barcelonu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Postoje stvari koje se još uvijek ne mogu izbrojati. No, ne radi se dovoljno. Općenito, Barcelona ne radi. Treninzi su napravljeni tako da se sviđaju određenim ljudima. Evidentno je da to ne djeluje. Umjesto toga, Antoine mora raditi, trenirati, a drugi se ne trebaju puno truditi da bi bio dobar. Antoineu treba puno rada da bi bio dobar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci pišu kako je "Leo svojim riječima demonstrirao da mu je i dalje loše u Barceloni i da je nezadovoljan, unatoč tome što su Bartomeu i cijeli njegov odbor 27. listopada podnijeli ostavke".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo