TKO JE NAJBOLJI?

MESSI, RONALDO ILI MARADONA? ZA PROSINEČKOG DILEME NEMA: ‘On je najveći svih vremena, jači je i od Jordana

Prosinečki je kratko vrijeme igrao u Real Madridu s brazilskom Ronaldom, svjedočio je njegovoj genijalnosti, ali još uvijek smatra da je Messi najbolji ikad

Pitanje najboljeg nogometaša svih vremena uvijek je kontroverzna tema, ali odgovor na to pitanje ponudio je legendarni hrvatski nogometaš Robert Prosinečki.

Za nekadašnjeg igrača Real Madrida i Barcelone nema dileme – Lionel Messi je najbolji igrač, ne samo današnjice, nego i svih vremena. Evo što je rekao u razgovoru za Stats Perform News:

“Za mene je Messi najbolji svih vremena. On radi razliku u Barceloni već toliko godina. Osvojio je sve što se osvojiti može, zabio je toliko golova i podijelio ogroman broj asistencija. A da ne spominjem još na kakav način on igra nogomet…”, rekao je legendarni Žuti.

DOK MANDŽUKIĆEV GOL KRUŽI MREŽAMA, LEGENDA JUVENTUSA OTKRILA NEPOZNAT DETALJ: ‘Mandžukić je u svlačionici ležao na podu’

Nitko bolji od Argentinca

Prosinečki je kratko vrijeme igrao u Real Madridu s brazilskom Ronaldom, svjedočio je njegovoj genijalnosti, ali još uvijek smatra da je Messi najbolji ikad.

“Neki će reći da su Ronaldo ili Maradona najbolji, oni su sigurno jako dobri nogometaši, ali Leo je najbolji ikad”, rekao je Prosinečki koji je naglasio da je za njega Messi bolji sportaš čak i od Jordana.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr