Najbolji nogometni posao u povijesti: Za 900 dolara kupili najboljeg!

Na danasnji dan prije 14 godina Lionel Messi je potpisao ugovor za Barcelonu, a u godinama koje su uslijedile postao jedan od najboljih nogometasa svih vremena.

17.9.2014.
21:08
VOYO logo

Tada 13-godisnji Messi je stigao u Barcu iz Newell's Old Boysa. Messi se preselio na Camp Nou s obitelji, buduci da je Barcelona ponudila placanje lijecenja deficijencije hormona rasta koji su iznosili oko 900 dolara mjesecno.

Tadasnji sportski direktor kluba Carles Rexach inzistirao je na Messijevom dolasku povukavsi jedan od najvaznijih poteza u sportskoj politici u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije tocno 14 godina sam potpisao prvi ugovor za Barcelonu. Zelim se zahvaliti svim dosadasnjim suigracima, trenerima, duznosnicima kluba i navijacima na prekrasnim godinama koje sam proveo u klubu", porucio je argentinski majstor.

//www.youtube.com/embed/nvbbzVCyoik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj momcadi je debitirao 16. studenog 2003. u prijateljskoj utakmici protiv Porta sa 16 godina i 145 dana, a ligaski debi je imao 16. listopada 2004. protiv Espanyola sa 17 godina i 114 dana.

U 428 utakmica koje je odigrao u dresu 'Blau Grane' Messi je postigao 356 golova i oborio niz rekorda. S Barcom je osvojio 21 trofej pri cemu tri Lige prvaka i sest naslova spanjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo