MESSI POLUDIO NA UPRAVU BARCELONE I POSTAVIO ULTIMATUM: / 'Dovedite mi njih dvojicu'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
27.6.2017.
17:30
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Sezona za zaborav iza je Lionela Messija i Barcelone. Blaugrana je osvojila samo Kup kralja, a za momčad koja svake godine napada sve što se osvojiti može, to je veliki neuspjeh. Posebice jer su Katalonci morali gledati kako se mrski rivali iz Madrida, Kraljevi, pompozno hvale titulama prvaka Španjolske i Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘ON MI JE POPUT BRATA’: Rakitić dobio sjajne vijesti iz Barcelone pa progovorio o najvažnijem čovjeku u karijeri

Messi je ljut

Messi je zbog toga ljut. Uostalom, kao i čitava Katalonija i milijuni navijača Barce diljem svijeta. A za sada uprava Barcelone ništa konkretno nije napravila po pitanju pojačanja. A, ruku na srce, bez pojačanja teško Barcelona u sljedećoj sezoni može parirati Realu jer čajnički moraju pojačati i klupu i prvu momčad, te ju uštimati tako da zadovolji kriterije i apetite novopridošlog trenera Ernesta Valverdea, koji je odlučio napraviti totalni remont u momčadi.

Image
Image

TRUD SE NA KRAJU IPAK ISPLATIO: Messi se nakon šest sati smilovao desetogodišnjem dječaku

Barceloni treba snažniji vezni red

Valverde želi u prvom redu osnažiti vezni red. Iniesta, koliko god dobar bio, već je veteran, isto kao i Sergio Busquets. Rakitić je odličan igrač, no u posljednje vrijeme dojma smo da ne može pratiti ono što se od njega očekuje na Camp Nouu (nije više toliko brz u sustavu igre Barcelone) i sve glasnije su priče o odlasku iz Katalonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, osim reotkupa ugovora 23-godišnjeg Španjolca, čelni ljude Barcelone nisu još doveli nikoga tko bi na adekvatan način mogao pokriti najkritičnija mjesta u momčadi. Don Balon piše da, prema mišljenju Messija, Barcelona nasušno treba i kvalitetno pojačanje u veznom redu, ali i na bekovskim pozicijama. A pojačati se na tim pozicijama mogu dovođenjem Bellerina iz Arsenala i Verrattija iz PSG-a, za kojeg je zainteresiran i Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je Talijan u fokusu Barcelone. Jer, Verratti bi mogao biti nasljednik Inieste.

Barca već duže vrijeme loše kupuje i očajna transferna politika razlog je Messijevog nezadovoljstva koje je, prema pisanju španjolskih medija, sve veće. Od dolaska Suareza, tek se Umtiti pokazao igračem za Katalonce, a premda je uprava odavno obećala Messiju da će bolje trgovati, to se još nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo