MESSI NIJE MOGAO GLEDATI SRAMOĆENJE ARGENTINE: / Zvijezdi Barcelone bilo je dosta predstave suigrača

Image
Foto: Screenshot Twitter

Messi nije izdržao cijelu utakmicu na tribini

28.3.2018.
11:52
Screenshot Twitter
VOYO logo

Španjolska je u prijateljskoj utakmici pobijedila Argentinu s visokih 6-1 i tako joj nanijela jedan od najtežih poraza u povijesti. Gaučosi su nastupili bez Lionela Messija koji se oporavlja od ozljede aduktora, mogao je i zaigrati, ali izbornik Jorge Sampaoli nije želio riskirati s njegovim nastupom.

ŠPANJOLSKA – ARGENTINA 6:1: Furija posramila jednog od favorita SP-a, poraz upisala i Nigerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvremenu je bilo 2-1, ali tada je uslijedio pravi potop Argentinaca. Nakon šestog zgoditka, sramoćenje s tribina Messi nije mogao ni gledati pa je otišao sa stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana se u Argentini raspravlja o odnosu Paula Dybale i barceloninog igrača. Zvijezda Juventusa rekla je da mu je teško igrati s Messijem u reprezentaciji. Kapetan mu to nije zamjerio.

“Razgovarali smo o tome i u pravu je. U Juventusu igra na sličnoj poziciji pa u reprezentaciji mora seliti na lijevu stranu na što nije naviknut. Za nas je teže igrati na toj poziciji jer kad s lijeve strane ulazimo u sredinu imamo cijeli teren ispred sebe. Zbog toga gotovo nikada ne igram na lijevoj strani. Jasno mi je što je htio reći pa smatram da ne trebam to više pojašnjavati”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo