MESSI KONAČNO O 'NOĆNOJ MORI' PROTIV HRVATSKE: / 'Ne sjećam se takve patnje...'

Image
Foto: AFP

'Ovo bi bio jedan jako ružan kraj. Bila bi nepravda za sve nas da smo ispali s prvenstva'

27.6.2018.
15:43
AFP
VOYO logo

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi, koji se nije oglasio nakon poraza od Hrvatske, obratio se medijima tek nakon što je Argentina pobijedila Nigeriju u utorak izborivši tako ulazak u osminu finala Svjetskog prvenstva...

PROCURILE SNIMKE KOJE POKAZUJE TKO STVARNO VODI ARGENTINSKU REPREZENTACIJU: I dokazuju kaos koji vlada u njoj

"Ovo bi bio jedan jako ružan kraj. Bila bi nepravda za sve nas da smo ispali s prvenstva. Kao što smo već rekli nakon prve utakmice (s Islandom 1-1) bili smo zaslužili pobijediti, a krivnja je bila na meni jer sam promašio penal", rekao je 30-godišnji napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znao sam da je Bog uz nas te da nas neće ostaviti

"U drugoj utakmici (protiv Hrvatske 0-3) igrali smo dobro do prvog gola. Nakon toga smo postali neuredni, neorganizirani, ostavljali smo prostor te nepotrebno poklonili dva gola zbog kojih smo u teškoj situaciji došli na ovu utakmicu (s Nigerijom). No ja sam znao da je Bog uz nas te da nas neće ostaviti vani", napomenuo je Messi nakon pobjede od 2-1 nad Nigerijom.

Messi je zabio vodeći pogodak u 14. minuti, a Nigerija je izjednačila u 50. minuti iz jedanaesterca. Pet minuta je dijelilo Argentinu od ispadanja s prvenstva kada je Marcos Rojo zatresao mrežu za pobjedu i prolazak u iduću fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se takve patnje, zbog situacije, zbog uloga koji je bio u ovom susretu. Bilo je to ogromno rasterećenje za sve jer smo zbog ranijih rezultata prolazili kroz teške trenutke. Također smo prolazili kroz neugodne trenutke i zbog svega što je izlazilo u medijima", rekao je Messi koji je zabio svoj prvi pogodak na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina na Tricolore u osmini finala

"Bez obzira što nismo bili pobijedili u prve dvije utakmice znali smo da imamo veliku priliku, sve do neba. Htio bih zahvaliti svim ovim ljudima koji su ispunili stadion, zbog njihovog žrtvovanja da budu ovdje. Zbog toga smo prošli... Ljudi koji su u Argentini patili s nama u niti jednom trenutku nisu napunili glavu glupostima koje su se govorile posljednjih dana. Oni su pokazali da je argentinski dres iznad svega", dodao je.

Drugoplasirana Argentina će u osmini finala igrati protiv Francuske koja je bila prva u svojoj skupini s Danskom, Peruom i Australijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedna kompletna reprezentacija, s igračima najviše razine, dobrim braničima, dobrim veznjacima, a u napadu ima brze igrače koji stvaraju razliku. Jako dobro poznajem reprezentaciju koja nas čeka, bit će jako teško", zaključio je Messi.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo