Messi je 'puknuo': Napao je dopredsjednika Barcelone

Nakon svega što se u posljednje vrijeme događa njemu i njegovoj obitelji, ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi morao je "puknuti".

20.12.2013.
13:22
VOYO logo

U razgovoru za RAC1 Messi, čijeg se oca, ujedno i menadžera, optužuje za novo krivično djelo (pranje novca), se obrušio na Barceloninog dopredsjednika Javiera Fausa, koji je zadužen za klupske financije. Faus je prošloga tjedna, također za RAC1, rekao da Messi ne zaslužuje produljenje ugovora, jer mu je isti produljen prije svega godinu dana.

"Gospodin Faus je osoba koja ne zna apsolutno ništa o nogometu i želi upravljati Barcelonom kao da je neka tvrtka. Barcelona zaslužuje da ju vode i predstavljaju vrhunski menadžeri i ljudi, a Faus nije nijedno od toga. Ni ja, kao ni moji predstavnici, nismo ni u jednom trenutku tražili poboljšanje mog ugovora kako tvrdi gospodin Faus", rekao je Messi, koji se trenutno u Argentini oporavlja od ozljede zadnje lože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koncentriran sam isključivo na svoj oporavak i briga me što se piše o meni i mojem ocu. Ja njemu u potpunosti vjerujem i on je čovjek zadužen za vođenje moje karijere. Moje je samo igrati nogomet i biti najbolji što mogu biti", zaključio je argentinski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo