Messi je 'puknuo': Napao je dopredsjednika Barcelone

Nakon svega što se u posljednje vrijeme događa njemu i njegovoj obitelji, ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi morao je “puknuti”.

U razgovoru za RAC1 Messi, čijeg se oca, ujedno i menadžera, optužuje za novo krivično djelo (pranje novca), se obrušio na Barceloninog dopredsjednika Javiera Fausa, koji je zadužen za klupske financije. Faus je prošloga tjedna, također za RAC1, rekao da Messi ne zaslužuje produljenje ugovora, jer mu je isti produljen prije svega godinu dana.

“Gospodin Faus je osoba koja ne zna apsolutno ništa o nogometu i želi upravljati Barcelonom kao da je neka tvrtka. Barcelona zaslužuje da ju vode i predstavljaju vrhunski menadžeri i ljudi, a Faus nije nijedno od toga. Ni ja, kao ni moji predstavnici, nismo ni u jednom trenutku tražili poboljšanje mog ugovora kako tvrdi gospodin Faus”, rekao je Messi, koji se trenutno u Argentini oporavlja od ozljede zadnje lože.

“Koncentriran sam isključivo na svoj oporavak i briga me što se piše o meni i mojem ocu. Ja njemu u potpunosti vjerujem i on je čovjek zadužen za vođenje moje karijere. Moje je samo igrati nogomet i biti najbolji što mogu biti”, zaključio je argentinski nogometaš.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr