MESSI POKAZAO NEKOREKTNOST: / Nakon utakmice Barcin autobus ga ostavio na Anfieldu

Image
Foto: Screenshot

Messi sinoć u mix zoni nije bio raspoložen za davanje izjava

8.5.2019.
9:28
Screenshot
VOYO logo

Veliki Leo Messi sinoć u mix zoni na Anfieldu nije bio raspoložen za davanje izjava. Kako bi i bio, doživio je potop biblijskih razmjera, epsko ispadanje iz Lige prvaka, nakon što je na krilima svog nogometnog uspjeha u prvoj utakmici Barcelonu odveo prema 3-0 pobjedi, u prvoj uzvratnoj utakmici Lige prvaka na Camp Nouu.

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI NEMILOSRDNI PREMA BARCELONI: /

'Anfield je zgazio Barcelonu kao žohara!'

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI NEMILOSRDNI PREMA BARCELONI: /

'Anfield je zgazio Barcelonu kao žohara!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošao pokraj predstavnika medija u pratnji zaštitara

U pratnji dvojice zaštitara, Messi je samo prošao pokraj predstavnika medija. Ozbiljnog lica, ne pokazujući nikakvu tugu već ozbiljnost, ignorirao je bliceve i pitanja medijskih predstavnika, brojnih novinara, fotoreportera i kamermana koji su čekali da izađu iz svlačionice glavni akteri ovog spektakularnog sraza u elitnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi napustio travnjak bez da je stisnuo ruku protivniku

Inače, Messi je napustio travnjak bez da je stisnuo ruku protivniku, javljaju engleski mediji. Nije čestitao nikome od igrača, nije podignuo svoju momčad riječima podrške i nije se ponio kao kapetan jednog od najvećih klubova svijeta.

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp je nakon poraza izljubio sve igrače Barcelone. Messijev pogodak slavio je kao svoj, uživao je u potezu koji se vidi jednom u životu. Messi to sinoć nije mogao. Također, Argentinac je bio izabran za dopinšku kontrolu, a kako unatoč silnim količinama vode nije mogao dati urin, autobus s igračima Barcelone je krenuo prema zračnoj luci bez Messija, pa je morao sam do suigrača i stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid Metro javlja "kako je klupski autobus ostavio Messija na stadionu nakon teškog poraza."

Image
Image

"Messi je pretrpio očajnu noć u Liverpoolu, završivši priču o tome kako bi u utorak navečer mogao izbaciti Liverpool iz Lige prvaka. Čini se da je Barcelona imala zapovjednu prednost nakon što je prošlog tjedna na domaćem terenu slavila s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio na dopinškom testu pa zakasnio na autobus

Međutim, ekipa Jürgena Kloppa rezervirala je svoje mjesto u finalnoj Ligi prvaka u Madridu 1. lipnja. Messi je u međuvremenu morao proći dopinški test odmah nakon poraza na Anfieldu.

Prema pisanju El Chiringuitua, proces je toliko dugo trajao da se Barcin klupski autobus zaputio do zračne luke dok je Messi još bio na Anfieldu. Messi je naposljetku uspio dati uzorak urina, a posebni aranžmani napravljeni su kako bi se Argentinac pridružio suigračima i trenerskom osoblju kako bi se svi vratili u Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je prošao kroz mix zonu na Anfieldu mnogo kasnije od ostalih igrača Barce, ali nije ništa rekao medijima dok su ga pratili iz stadiona", piše u tekstu Metroa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu sa 4-0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice. Golove u čudesnoj večeri 'Redsa' zabili su Divock Origi (7, 79) i Georginio Wijnaldum (54, 56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool koji je drugu godinu uzastopce ušao u finale, dok je Ivan Rakitić igrao za Barcu do 80. minute.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo