NAJBOLJE RJEŠENJE

MESSI I DRUŠTVO ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Zna se tko će sljedeće sezone držati jednu stopersku poziciju

Tko će držati jednu stopersku poziciju u Barceloninoj momčadi pitanje je koje je dugo mučilo navijače kluba nakon što su se mediji raspisali o odlasku Javiera Mascherana u Juventus, a potom i tvrdili da ga u svojim redovima žele Manchester United i City, Arsenal… Pitanje je napokon dobilo i odgovor.

Pouzdani argentinski reprezentativac potpisat će produljenje ugovora s klubom u koji je stigao iz Liverpoola 2010. godine. Dogovoreni uvjeti suradnje konkretizirat bi se trebali već u ponedjeljak, a prema navodima španjolskih medija Mascherano će se produljenjem za godinu dana obvezati na ostanak do kraja sezone 2018/19.

Mundo Deportivo tvrdi da je sve već ranije dogovoreno i potpis je trebao biti stavljen tijekom petka, a ponedjeljak je odabran kao svečarski dan budući da nogometašev agent ne može ranije stići iz Argentine.


Iako mu pogoci nikako nisu primarna zadaća, zanimljivo zvuči podatak da je Argentinac u 289 utakmica za klub propustio upisati se među strijelce. Niti jedan pogodak, dakle, nije zabio za klub sa Camp Noua u kojem je doživio zvjezdane trenutke osvojivši šesnaest trofeja, među kojima i četiri u španjolskom prvenstvu i dva u Ligi prvaka.

Povratak na Net.hr