TAMAN SE SVE SMIRILO

MESSI BI MOGAO PODIVLJATI ZBOG ODLUKE KLUBA: Barcelona sazvala hitan sastanak s Argentincem i imaju vrlo loše vijesti

Pitanje je kako će Messi reagirati na to nakon svega što su mu priuštili proteklih tjedana

Taman su se tenzije na relaciji Barcelona – Lionel Messi, malo smirile, a mogli bismo uskoro dobiti novu dramu. Gotovo dva tjedna Messi i Barcelona proveli su u žestokom sukobu jer je Argentinac naglo odlučio otići, odnosno, raskinuti ugovor s klubom.

Barcelona i njezina Uprava kategorički je odbacila takvu mogućnost i pozvala se na odštetnu klauzulu iz njegova ugovora u visini od čak 700 milijuna eura. Messi je tvrdio kako je ta klauzula nevažeća, ali klub je ustrajao i na kraju je Argentinac bio praktički primoran ostati ili pak otići na sud s klubom i vući se po parnicama neko vrijeme.

Odabrao je ostati još jednu sezonu i onda otići kao gospodin, a ne kao tip koji se na sudu razišao s klubom u kojem je proveo cijeli život i poosvajao gotovo sve što se osvojiti može.

ProfimediaFoto: Profimedia

Hitan sastanak

Međutim, na pomolu je nova drama jer klub bilježi golemi minus na računu. Barcelona je iz koronakrize izašla se golemim dugovima i sada su u deficitu gotovo sto milijuna eura. Predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu odlučio je srezati plaće igračima i tako uštedjeti barem dio novca.

E sada, Barcelona je već ranije imala problema prilikom prvog rezanja plaće tamo po početku krize jer su to napravili bez znanja igrača, a ovaj put žele izbjeći takav scenarij i zbog toga su sazvali hitan sastanak s Messijem.

Španjolski mediji pišu kako će Barcelona od Messija zatražiti da pristane na rezanje plaće i tako, kao kapetan, bude primjer ostalim zvijezdama u momčadi, odnosno, da ih on pokuša potaknuti da pristanu na rezanje. Međutim, pitanje je kako će Messi reagirati na to nakon svega što su mu priuštili proteklih tjedana i svakako će bit zanimljivo vidjeti njegovu reakciju.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Povratak na Net.hr