Messi tek na kraju sezone priznao što je najviše mučilo Barcelonu

Vođa Barcelone i najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi ,uvjeren je da katalonska momčad ne treba ništa mijenjati u svom načinu igre…

Nakon dva uzastopna posrtanja u Ligi prvaka, gdje je posebno bolno bilo ovogodišnje ispadanje u polufinalu (ukupnih 7-0 za Bayern), mnogi su znali reći da je Barcelona ‘pročitana knjiga’ i da je možda neophodan zaokret u tom klubu kako se slični rezultati ne bi ponavljali. No, Messi nije pobornik bilo kakvih promjena.

“Prva je stvar da ne smijemo izgubiti glavu, a druga da ne smijemo ništa minjenati u načinu igre. Ovako igramo već godinama, po tome smo prepoznatljivi i to je naš brend. Jedino moramo ostati mirni, dobro se spremiti za novu sezonu i krenuti ispočetka”, rekao je Messi i poslao nadu kako će iduće sezone normalno posao trenera obavljati Tito Vilanova.

“Nismo imali šefa u nekoliko perioda sezone i to je bio problem. Tita odavno znamo i on zna nas. Jasno mu je kako moramo igrati i ja imam samo riječi hvale spram njega. Ništa radikalno nije mijenjao i to nam je odgovaralo. Ništa, odmorit ćemo se i dočekati spremni novu sezonu”, rekao je Messi.

Povratak na Net.hr