MENADŽER SE NE MOŽE NAČUDITI: / Bivši dinamovac nakon samo pola godine bježi iz Turske

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nekadašnji nogometaš Dinama Luis Ibañez trebao bi nakon samo pola godine napustiti redove turskog prvoligaša Trabzonspora, pišu tamošnji mediji.

22.12.2016.
12:48
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Argentinac je u ljeto 2015. potpisao za beogradsku Crvenu zvezdu u kojoj je briljirao, što mu je ljetos donijelo transfer u Trabzonspor koji je platio 1,4 milijuna eura odštete. No, Ibañez se u Turskoj nije snašao i klub ga je poslije samo pola godine spreman prodati.

Isključivo posudba

Turski mediji navode da su za argentinsog lijevog bočnog zainteresirana dva najveća srpska kluba. Partizan je navodno spreman platiti 350.000 eura, što je manje od zahtjeva Trabzonspora (pola milijuna eura), dok bi ga Crvena zvezda dovela na posudbu. U igri su navodno i neki klubovi iz Argentine, ali i ostatka Južne Amerike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da u klubu nije dobio šansu pokazati zbog čega je doveden, ne želim razgovarati ni o kakvoj prodaji u ovom trenutku. U obzir dolazi isključivo posudba u klub koji ga želi pod uvjetima koji nisu ispod ugovora koji ima. Klubovi koji su me kontaktirali od mene su dobili isti odgovor: javite se Trabzonsporu, s njima razgovarajte o posudbi! Ovakvu situaciju nisam doživio cijelu svoju karijeru kao agent. Da klub za igrača plati toliku odštetu i da mu toliki ugovor, a ne omogući mu da na terenu pokaže zbog čega je doveden. Ali, to je već problem kluba, a ne igrača Ibañezov agent Darko Alegić za srpski Mozzart Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibañez je bio član Dinama od 2008. do 2015. godine, uz jednogodišnju posudbu u argentinski Racing. U više je navrata isticao da bi volio igrati za hrvatsku reprezentaciju, ali to se nikad nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo