MENADŽER SAVEZA O ŽESTOKOM SUKOBU SA ŠUKEROM: / 'Bilo je povišenih tonova, ali nisam se dao isprovocirati'

Image
Foto: PIXSELL
22.2.2018.
13:13
PIXSELL
VOYO logo

"Na taj povišeni ton predsjednika Šukera ostao sam potpuno hladan", rekao je menadžer saveza

Nekadašnji HDZ-ov ministar turizma Ivan Herak progovorio je o svojoj ulozi u Hrvatskom nogometnom savezu, ali i sukobu s čelnim čovjekom HNS-a Davorom Šukerom.

RASKOL U VRHU HNS-A: Šuker napao novog menadžera Saveza, skoro je došlo do fizičkog obračuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potkraj siječnja Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je nekoliko kadrovskih odluka te je usvojen novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Ureda HNS-a koji definira novo ustrojstvo. To se nije svidjelo Šukeru koji se vratio s odmora i shvatio da je praktički razvlašten.

"Do fizičkog obračuna nije došlo!"

"Ništa se posebno nije dogodilo, a do fizičkog obračuna nije došlo! Istina, bilo je povišenih tonova, a na kritike i taj povišeni ton predsjednika Šukera ostao sam potpuno hladan. Iskreno, nisam ih shvatio osobno. Jednostavno se nisam dao isprovocirati", rekao je Herak za tportal, koji je imenovan za glavnog menadžera strateškog planiranja, EU fondova i promocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIVŠI DOPREDSJEDNIK HNS-a ZA NET.HR O DRAMI U SAVEZU: ‘Sukob je bio neminovan, pitanje je vremena kada će Šuker otići’

Šuker je, prema Tportalu, izazvao žestok verbalni obračun, a bilo je i uvreda kada je tražio od članova Izvršnog odbora da ponište Pravilnik koji su usvojili bez njegova znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, razlog sukoba je novi Pravilnik o sistematizaciji kojeg se svi moramo držati i sada je sve na Izvršnom odboru koji je zakazan. Osobno nisam ni s kim u konfliktu, a od mene pikanterije sigurno nećete čuti. Ako netko ima problema s novim Pravilnikom, onda će se to znati. Sada je sve na Izvršnom odboru, a ja ću njegovu odluku poštovati, pa i otići iz Saveza ako treba", zaključio je Herak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo