SAMO ZA NET.HR

MEDIJI PIŠU KAKO JE ĆORIĆ BLIŽE ODLASKU NEGO OSTANKU U DINAMU: ‘Ne znam ništa o tome…’

Dinamov ‘dragulj’ Ante Ćorić bliže je odlasku nego ostanku u Dinamu, pišu Sportske novosti u tiskanom objavljenom u četvrtak.

Spomenuti medij ističe:

“Čuli smo da je među zadnjima otišao sa stadiona, zaštitari su već gasili svjetla, Maksimir je spuštao zavjesu na još jednu “normalnu” europsku utakmicu. A Ante Ćorić tek je krenuo kući, sam sa svojim mislima. Razočaran što ni protiv Seville nije upisao niti jednu minutu”, stoji u tekstu SN-a.

NAJVEĆI MISTERIJ MAKSIMIRSKE 128: Guardiola za njega nudi 15 milijuna eura, a u Dinamu je nepoželjan!

Nezavidna situacija

Ćorić se nalazi u nezavidnoj situaciji. Naime, najvećeg talenta Dinamove svlačionice nema nigdje. Opet. Dolaskom Ivajla Peteva očekivalo se kako će Ćorić imati veću minutažu nego što je imao kod Zlatka Kranjčara i privremenog trenera Željka Sopića koji ga je čak i izbacio iz momčadi zbog nezalaganja na treningu.

 

Ante Ćorić bio je godinama preodređen za velike stvari u Dinamu, a sad je stigmatiziran kao igrač koji nije poželjan i na kojeg se ozbiljno ne računa. Ljetos je bio vrlo tražen nogometaš. Posebno se za njegove usluge zainteresirao menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola, koji je nakon prvobitne odbijene ponude povećao novu na 15 milijuna eura. A sad Ćorić sjedi na klupi.

Razočaranje sve je veće

I njegovo razočaranje sve je veće. Očekivao je kako će zaigrati protiv Seville, ali je na kraju susret odgledao s klupe. Stoga, nije niti čudno što nije s nama htio razgovarati o svojem trenutnom statusu u Dinamu, kao niti o tome da je bliži odlasku iz Dinama nego ostanku u klubu.

 

“Ne znam ništa o tome. Ja sam igrač Dinama i to je jedino što mogu reći”, kazao nam je Ante Ćorić i na našu konstataciju da je očito samo riječ o običnim medijskim konstrukcijama, izjavio je:

“Da, upravo to”.

ante ćorić

Pokušali smo razgovor usmjeriti na njegovu trenutku situaciju u momčadi, ali bio je odlučan u svojoj “Silenzio stampi”.

“Iskreno, ne bih htio uopće davati intervjue niti govoriti o tome. Ne želim uopće da se išta piše o tome. Jednostavno, ne želim uopće biti u medijima da sam ja išta rekao”, kazao nam je Ćorić kojem očito čitava ova situacija ide na živce.

Povratak na Net.hr