Svi su 'poludjeli' za Vatrenim: 'Zaista me ucinio sretnim'

Navijaci Intera napokon su dosli na svoje. 7:0 pobjeda protiv Sassuola u nedjelju odusevila je sve ljubitelje Nerazzurra, a poseban je obol pogotkom i asistencijom dao nas Mateo Kovacic.

16.9.2014.
17:32
VOYO logo

Otkako je doveden iz Dinama, mnogi strucnjaci su govorili kako je Mateo Kovacic veliki dobitak za milanski Inter. Hrvatski veznjak prosle se sezone gubio u sredini terena, nije davao on sto se od njega ocekivalo, no navijaci su ga napokon docekali. Mateo je eksplodirao, poceo dirigirati sredinom terena, zabijati, asistirati...

Nakon hat-tricka u Europskoj ligi, Kovacic je u 2. kolu Serie A na San Siru u visokoj pobjedi Intera nad Sassuolom od 7:0 ugradio asistenciju, ali i zabio prvijenac u talijanskoj ligi. Njegovom igrom odusevljen je i trener Walter Mazzarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je samo nastavak odlicnih igara koje smo zapoceli krajem prosle sezone. U glavnim ulogama su Kovacic i Hernanes u veznom redu. To sada samo poboljsavamo. Agresivniji su nego prije, zajedno s napadacima pritiscu suparnicku obranu. Igraju savrseno i ovako moraju nastaviti i dalje" istaknuo je trener Nerazzurra.

"Kovacic je za razliku od prosle sezone poceo raditi i u obrani. Cudesno je gledati kako raste kao igrac. Napokon je shvatio da je najbitnije da radi za momcad. Protiv Sassuola je zabio svoj prvi gol u Serie A, sjajno je proigravao igrace. Zaista me ucinio sretnim", zakljucio je Mazzari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OadDAWtXEmh/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo