Evo što je Pep Guardiola napravio Njemačkoj!

Bivši kapetan njemačke reprezentacije Lothar Matthäus smatra kako veliki utjecaj na igru reprezentacije ima i Pep Guardiola koji je 'instalirao' svoj sustav u minhenski Bayern.

7.7.2014.
10:59
VOYO logo

Joachim Löw susreće se sa sve glasnijim kritikama zbog načina igranja njemačke reprezentacije, a Lothar Matthäus smatra kako veliki utjecaj na igru Njemačke ima Pep Guardiola koji u Bayernu trenira veći broj reprezentativaca.

"Istina je da Guardiola ima utjecaj na našu reprezentaciju. Veliki broj Bayernovih igrača nalazi se u reprezentaciji i oni su donijeli taj stil igranja. Guardiola je donio svoju filozofiju u Bayern i kao što je to utjecalo na klub i igrače, utjecalo je i na reprezentaciju", smatra Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako javnost to vidi kao problem, bivši kapetan reprezentacije smatra da je u konačnici važan rezultat, a ne dojam.

//www.youtube.com/embed/Wj0X4w4jfm4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjede su ono što je najvažnije. Osam godina smo igrali atraktivan i tehnički dotjeran nogomet, nešto što u Njemačkoj ranije nije bio slučaj i to je bilo sjajno primljeno. Sada je došlo do promjene, maknuli smo ljepotu i dodali svrsishodnost i više smo usredotočeni na pobjeđivanje. U Južnoj Africi smo oduševili svijet ljepotom igre, međutim sada nas zanima samo pobjeda, obrana je čvršća, a ona donosi naslove", dodaje Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo