MATJAŽ KEK NAKON VAŽNE POBJEDE: / 'Ovakav gard pokazuju momčadi koje imaju ono nešto'

Image

Osijek i Rijeka odigrali su sjajni derbi 21. kola HNL-a. Bijeli s Rujevice pobijedili su s 3-2 nakon što su gubili 2-1.

19.2.2017.
18:28
VOYO logo

Trener Rijeke Matjaž Kek bio je sretan zbog pobjede svoje momčadi i važnih bodova u svojem pohodu na povijesni naslov prvaka države ostvarene u nedjelju u Gradskom vrtu.

"Zasluženo smo pobijedili u dobroj utakmici. Čestitam igračima, pokazali su gard i karakter. Ovakav gard pokazuju momčadi koje imaju cilj i motiv i koje imaju ono nešto više. Teren je bio dobar i omogućavao igru, i kad se nađu dvije momčadi koje razmišljaju o protivničkom golu, dobijemo dobru utakmicu", rekao je Matjaž Kek nakon pobjede u Osijeku, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prva utakmica je uvijek najteža, ali čeka nas još 15 teških utakmica'

Kek se zahvalio i Armadi čijih je oko 300 pripadnika doputovalo u Osijek i naglasio kako se sada okreću sljedećoj utakmici i gostovanju u Zaprešiću.

Image
Image

"Prva utakmica je uvijek najteža, ali čeka nas još 15 teških utakmica. Znali smo da nas očekuje motiviran protivnik koji je u posljednje vrijeme napravio veliki iskorak", izjavio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Riječana bio je Franko Andrijašević. Zabio je dva gola, oba u nastavku za preokret.

'Andrijašević je hladnokrvan u trenucima kada treba zabiti'

"Andrijašević je, prije svega, hladnokrvan u trenucima kada treba realizirati prigode. On ima tu kvalitetu. Ali nema potrebe i ne bi bilo dobro nikoga isticati. Svi su griješili i svi su napravili dobrih stvari. Vešović je od početka drugog dijela počeo probijati lijevi bok. Zamjene su donijele pomak nabolje, dobro smo odreagirali. Ali izuzetno me veseli taj gard", istaknuo je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka Zoran Zekić imao je sva tri boda na poluvremenu, a na kraju je ostao praznih rukava.

'Protiv momčadi kao što je Rijeka ne smiješ raditi takve pogreške'

"Za neutralne gledatelje bila je ovo dobra utakmica koja je pokazala sve dobro i loše što nosi nogomet. Ušli smo nervozno, s puno pogrešaka, imali problema u iznošenju lopte i nismo se uspijevali nametnuti u sredini terena", rekao je trener Osijeka i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv momčadi kao što je Rijeka ne smiješ raditi takve pogreške. Nije ugodno pratiti svoju momčad kad igraš protiv Rijeke. Znaš da će svaku grešku kazniti, da su disciplinirani i opasni. Imali smo i mi svoje šanse i ne mogu reći da sam razočaran, ali vidljivo je da je pred nama dosta posla."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo