IZBORNIK SLOVENIJE DOBIO OTKAZ: / Matjaž Kek mogući nasljednik

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL

Tomaž Kavčić dobio otkaz zbog serije loših rezultata

17.10.2018.
17:15
PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Dosadašnji izbornik slovenske nogometne reprezentacije Tomaž Kavčić (64) dobio je otkaz zbog serije loših rezultata, objavio je u srijedu Slovenski nogometni savez (NZS)

Slovenija je pod Kavčićevim vodstvom odigrala sedam utakmica ostvarivši samo jednu pobjedu, jedan remi i pet poraza. Pobijedila je Crnu Goru u prijateljskom susretu, remizirala protiv Cipra u Ligi nacija, te upisala poraze od Austrije, Bjelorusije, Bugarske, Cipra i Norveške. Puno previše za reprezentaciju Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEKA POSVETILA DIRLJIVI VIDEO BIVŠEM TRENERU: ‘Matjaž, hvala ti na svemu’

Odluku o smjeni primio korektno

"Kavčić je odluku o smjeni primio korektno, a do izbora novog izbornika reprezentaciju će voditi netko iz sadašnjeg stožera reprezentacije," izjavio je predsjednik NZS-a Radenko Mijatović.

Navodi se i kako je glavni favorit slovenske javnosti na klupi reprezentacije Slovenije bivši trener Rijeke Matjaž Kek. Upravo u tom smjeru i pišu slovenski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije isključena mogućnost dovođenja stranca

Radenko Mijatović izjavio je i kako na mjestu izbornika želi stručnjaka koji može postići uspješne rezultate, pri čemu ne isključuje niti mogućnost angažiranja stranog stručnjaka, ali da je o tome u sadašnjem trenutku prerano govoriti, te da treba uzeti u obzir i ograničene financijske mogućnosti Slovenskog nogometnog saveza. Dodao je i kako Slovenija ima dobre igrače i upravo zbog toga ostvareni rezultati Kavčića nisu bili dovoljni, odnosno dobri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo