Simpatični Slovenac ispalio provalu dana o Dinamu

7.10.2013.
9:16
VOYO logo

Dinamo je u 12. kolu hrvatskog prvenstva slavio s 1:0 protiv desetkovanog riječkog sastava, u kojem pola momčadi ionako čine bivši igrači Dinama koji su ovoga ljeta stigli na Kantridu.

Stoga i ne čudi da je simpatični Slovenac na klupi Rijeke s dozom ironije gledao na utakmicu koju je njegova prepolovljena momčad izgubila u sudačkoj nadoknadi, kao i na opasku o Dinamu 1 i Dinamu 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da krenem nabrajati tko nam sve nedostaje do sutra bi trajalo. Međutim, Dinamo je bio bolji. Imali su više šansi i zasluženo su slavili", priznao je Kek.

Trener 'pravog' Dinama Branko Ivanković blistao je nakon teško izvučene pobjede u 93. minuti. Strijelac Soudani vjerojatno mu je sačuvao posao, jer pitanje je kako bi Zdravko Mamić reagirao da je Profesor i petu utakmicu od povratka u Dinamo završio bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I prije sam rekao da o otkazu ne razmišljam. Ako bi kojim slučajem i otišao, to bi bilo uzdignute glave. U pet susreta koje smo igrali svaki je puta igrač utakmice bio vratar suparničke momčadi. To je naša sudbina", izjavio je profesor za Sportske novosti pa dodao:

"Čestitam igračima na želji, hrabrosti i upornosti. Vjerovali smo do zadnje sekunde i to nam se vratilo na najbolji način. Ovaj trijumf treba okrenuti neke stvari. Pružiti nam novi elan u radu i korekciji", rekao je Ivanković te otkrio zašto Sammir nije bio niti na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj sam utakmici trebao igrače koji su apsolutno spremni. Iako je Sammir htio igrati nisam ga želio korisiti pa izvaditi nakon pola sata igre".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo