'Oni su ili glupi ili bolesni, a više od svega potpuno jadni'

Bivši talijanski reprezentativac Marco Materazzi otvoreno je priznao što misli o ljudima koji su umiješani u namještanje utakmica u talijanskom nogometu.

6.6.2012.
11:32
VOYO logo

Talijanski nogomet trese nova afera. Nakon Calciopolija 2006. godine kada je Juventus izbačen u drugu ligu, istražitelji su opet počeli sumnjati u poštenje talijanskih igrača. I dok se imenima može samo spekulirati, svoje mišljenje o svemu dao je bivši igrač Intera Marco Materazzi.

"Tko god namješta utakmice je jadan. Ti ljudi su ili glupi ili blesavi, a više od svega su potpuno jadni. Ne mogu vjerovati kako mogu to raditi kada na svijetu ima toliko navijača koji strastveno gledaju i prate nogomet, te bodre svoje momčadi gdje god igraju", rekao je popularni Matrix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2006. godine probleme u domaćem nogometu Talijani su zasjenili naslovom svjetskog prvaka u Njemačkoj.

"Mi smo imali jaku momčad i igrali smo dugo vremena zajedno. Prošli smo poniženja na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Koreji, kao i na Europskom prvenstvu u Portugalu. Iako je ova Italija mlada momčad, nadam se da mogu pobijediti kao što smo mi to učinili. Realno, bit će to vrlo teško", zaključio je Materazzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo