Vatreni ostao bez teksta nakon komentara čelnika

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (19) odradio je intervju za ugledni talijanski dnevni list Gazzettu dello Sport, ususret svojoj drugoj sezoni u milanskom Interu.

24.8.2013.
12:37
VOYO logo

"Proučio sam povijest kluba i ne stvara mi pritisak što je broj 10 sada na mojim leđima", rekao je hrvatski veznjak, koji i dalje čeka na svoj prvijenac u dresu Intera.

"Odmah ste krenuli s provokacijama, ha? (haha) Ako momčad pobjeđuje i igra dobro, ja ne moram postići nijedan pogodak", odgovorio je Kovačić novinaru na komentar da navijači i dalje čekaju na pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam sva velika imena koja su nosila ovaj dres i jako sam ponosan što je ovaj broj danas moj. Predsjednik Massimo Moratti mi je rekao da je broj moj, jer ga zavrijeđujem. Ostao sam bez riječi."

Trener Walter Mazzarri pokušava u Kovačiću pronaći ono što je imao u Mareku Hamšiku kada je bio trener Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je. Hamšik je igrač koji je više orijentiran prema golu, dok ja trebam dostaviti loptu do gol-situacije. Mazzarri mi govori da bih se trebao pokušati s vremena na vrijeme probiti kroz obranu suparničke momčadi, no zasada mi to nije lako. Hamšik je u Seriji A već godinama, ja sam tu novi", veli hrvatski reprezentativac, koji svakodnevno proučava ponajbolje veznjake današnjice.

"Gledam DVD-e Modrića, Inieste, Davida Silve. Gledam kako se kreću, kako barataju s loptom i kako ih dijele suigračima", otkriva Kovačić, kojem je idol njegov prijatelj Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živjeti život nogometnog profesionalca ne sastoji se samo od onog što pokazuješ na travnjaku, već i od onog što pokazuješ izvan njega i u komunikaciji s drugim ljudima. To je savjet koji mi je dao Modrić i koji nastojim svakodnevno slijediti", otkrila je Interova desetka.

Što se promijenilo u vašem životu od dolaska u Inter?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve. Došao sam ovdje sam i kao 'dijete' bio prisiljen postati odrasla osoba. Što se nogometa tiče tu sam također puno napredovao. Mazzarri mi ukazuje na sve detalje na koje trebam paziti na travnjaku, jer želi da sve bude savršeno. Nadam se da će i s nama imati jednako sjajno razdoblje kao i u Napoliju", zaključio je Kovačić.

Inter novu sezonu Serie A otvara ove nedjelje domaćom utakmicom protiv Genoe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo