OKO SOKOLOVO

MATEO BEUSAN O VELIKOM SUDAČKOM GAFU: ‘Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Ne razumijem ga’

‘Oko sokolovo’ Mateo Beusan u ponedjeljak je u HTV emisiji ‘Stadion’ analizirao suđenje u 17. kolu HNL-a.

Dinamo je u nedjelju Kranjčevićevoj odigrao iznenađujućih 1-1 protiv Rudeša, no dojam je da im je pobjedu odnio pomoćni sudac Stolnik s velikom greškom u 79. minuti kada je označio zaleđe Španjolca Olma, iako o zaleđu govora nije bilo…

Beusan je to isto naglasio, ali riječima:

“Nije mi jasno zašto je pokazano zaleđe? To ćemo morati pitati Stolnika. Metar, metar i pol je igrač Dinama bio iz igrača Rudeša. Ne razumijem kako to nije vidio. Stolnik je tu napravio veliku pogrešku. Bio je u dobroj poziciji, ali tko zna zašto je podigao zastavicu”, rekao je Mateo Beusan koji je komentirao i sličnu situaciju dvije minute kasnije kada je Stolnik ponovno signalizirao zaleđe, iako Olmo opet nije bio u zaleđu.

JOŠKO JELIČIĆ UNIŠTIO CVITANOVIĆA I DINAMO KAO RIJETKO KAD PRIJE: ‘Neka ode na kat kod ‘tate’ i pita ga za pomoć’

“Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Jednostavno mu valjda nije išlo od ruke.”

Za kraj je o utakmici u Kranjčevićevoj Beusan istaknuo…

“Sigurno da Zebec neće suditi više s ovim pomoćnicima.”

Spornih je situacija bilo i na Poljudu u derbiju kola između Hajduka i Osijeka, koji je završio 1-1. Domaćin je već u 10. minuti tražio jedanaesterac, no Fran Jović nije se oglasio…

“Takav intenzitet imamo uvijek na utakmici i nema riječi o penalu”, jasan je Beusan, koji smatra da je domaćin u nastavku trebao ostati s deset igrača.

“Said je već imao žuti karton i ovakav prekršaj je za novu opomenu. Ja bih mu sigurno pokazao crveni i poslao u svlačionicu.”


Povratak na Net.hr