MATA SPASIO MANCHESTER UNITED: / Crveni vragovi još uvijek mogu do Lige prvaka

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS
Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su u 37. kolu Premier lige na gostovanju kod Norwicha s 1-0 i tako sačuvali šanse za osvajanje četvrtog mjesta i plasman u kvalifikacije Lige prvaka.

7.5.2016.
15:44
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Manchester United je bio uspavan veći dio utakmice, ali je uspio iščupati pobjedu protiv suparnika od kojeg je u prosincu izgubio na svome Old Traffordu (1-2). Jedini je pogodak u 72. minuti postigao Juan Mata iz tek drugog udarca koji su gosti uputili na gol Norwicha.

Lov na City

Sebastien Bassong je krivo procijenio let lopte koja je došla do Waynea Rooneyja. Kapetan Uniteda se sjurio u kazneni prostor i kada se činilo da je previše zakomplicirao situaciju, sjajnom se fintom riješio čuvara i proigrao Matu kojem nije bilo teško smjestiti loptu u mrežu. Španjolskom je reprezentativcu to šesti ovosezonski pogodak u Premier ligi, a zanimljivo je spomenuti i da je tijekom karijere u Engleskoj najviše golova zabio upravo Norwichu (5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/9FTo

United sada ima 63 boda, jedan manje od četvrtoplasiranog gradskog rivala Manchester Cityja koji u nedjeljnom derbiju dočekuje Arsenal. No, Crveni vragovi u utorak imaju pred sobom i zaostalu utakmicu protiv West Hama, pa bi posljednje kolo, ovisno o raspletima spomenutih dvoboja, mogli dočekati i ispred Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norwich je, pak, ostao na pretposljednjem mjestu i ima sve manje izgleda za spas. Dobra je vijest za njihove navijače, ipak, da i Kanarinci imaju još jednu zaostalu utakmicu za odraditi što bi im moglo pomoći u lovu na Sunderland i Newcastle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo