Masovna tucnjava BBB-a u Zagrebu, uhiceno 17 osoba!

Na zagrebackom Borongaju u nedjelju oko 19 sati doslo je do masovne tucnjave izmedu dviju frakcija BBB-a. Frcalo je na sve strane, a veci izgred uspjela je sprijeciti policija.

18.5.2014.
21:33
VOYO logo

Frakcija BBB-a koja se vec godinama bori protiv Zdravka Mamica i koja je u posljednje vrijeme smjestena na Istoku sukobila se s BBB-ima sa Sjevera, koji u Maminju ne vide problem.

BBB su tijekom popodneva na Ravnicama organizirali Memorijalni turnir pod nazivom "Za sve one kojih nema - 13.05.1990." gdje je izbila tucnjava medu sukobljenim stranama. Sve se nastavilo na Borongaju u 19 sati u kojem je sudjelovalo njih oko stotinjak. Zapaljene baklje i kamenja letjeli su na sve strane, a nije poznato jesu li zaracene dogovorile sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veci incident sprijecila je policija koja je na bojno polje stigla za svega nekoliko minuta. Ministarstvo unutarnjih poslova izaslo je u javnost sa priopcenjem o dogadaju u kojem navodi da je uhiceno 17 osoba.

Jucer, 18. svibnja 2014. godine oko 19.30 sati u Zagrebu, na podrucju naselja Borongaj i Volovcica vise desetaka osoba koristeci tjelesnu snagu, kamenje, drvene letve, pirotehnicka sredstva i druge predmete, narusavalo je javni red i mir, izazivalo nered i ostecivalo imovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto dogadaja odmah je bilo upuceno vise policijskih sluzbenika koji su nakon kraceg vremena uspostavili javni red i mir te u sluzbene prostorije priveli ukupno 17 osoba, od cega tri maloljetnika, kojom prilikom su prema cetiri osobe, zbog sprjecavanja bijega i savladavanja otpora, uporabljena sredstva prisile – tjelesna snaga i sredstva za vezivanje.

U navedenim dogadajima tri maloljetne osobe zadobile su tjelesne ozljede, ostecen je jedan ugostiteljski objekt te jedno sluzbeno policijsko vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski sluzbenici Sektora kriminalisticke policije Policijske uprave zagrebacke u suradnji s policijskim sluzbenicima IV. Policijske postaje Zagreb i Sektora policije Policijske uprave zagrebacke provode kriminalisticko istrazivanje nad vise osoba zbog sumnje da su sudjelovali u navedenim dogadajima i cinjenju gore navedenih kaznjivih radnji.

Ovom prilikom mole se svi gradani koji raspolazu korisnim saznanjima o ovim dogadajima da se jave policiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo