Zbog ovog se čak i zvijezde Bayerna klanjaju 'čudesnom Mandžukiću'

U Njemačkoj ne prestaje oduševljenje čudesnom predstavom hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa…

6.4.2013.
11:41
VOYO logo

Iako u pobjedi Bayerna (2-0) naš napadač nije bio strijelac, njegovo neumorno trčanje, borba za svaku loptu i pritisak na suparničke igrače svima su u klubu razvukli široki osmjeh na lice. U neka druga vremena, piše Sport1 na svojoj internetskoj stranici, bio bi upaljen alarm kad bi prvi napadač postigao samo jedan gol u Ligi prvaka, ali Mandžukić igra toliko dobro da manjak golova nitko ni ne primjećuje. "Mario je protiv Juventusa odigrao čudesnu utakmicu. Bio je i napadač i veznjak i branič", kazao je za Sport1 Mandžukićev suigrač Javi Martinez. U članku se podsjeća kako je Daniel van Buyten nakon utakmice Mandžukićev način igre ocijenio ključnim za uspjeh, dok je sportski direktor Matthias Sammer naglasio kako je hrvatski reprezentativac ''radio za momčad poput životinje''. Mandžukić je trenutno treći strijelac Bundeslige s 15 golova, pet manje od Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund. Imao bi na kontu, vjerojatno, i više pogodaka da ga trener Jupp Heynckes nije svjesno odmarao u nekoliko utakmica.

http://rutube.ru/video/embed/6262695 "Oduzeo sam mu naslov najboljeg strijelca lige", priznao je Heynckes, pomalo s grižnjom savjesti, ali svjestan da je to napravio zbog ''viših ciljeva''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo