SENEGAL NA KRILIMA MANEA ODLETIO U DRUGI KRUG: / Marokanci golom u 90. potvrdili savršen učinak u skupini

Image
Foto: Profimedia

Maroko je sve tri utakmice u skupini dobio sa po 1:0, a protiv JAR-a je pogodak u 90. minuti postigao Boussoufa

1.7.2019.
22:25
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Alžira osvojili su prvo mjesto u skupini C Afričkog prvenstva s maksimalnih devet bodova nakon što su u susretu posljednjeg 3. kola u Kairu svladali Tanzaniju sa 3:0, dok je prolazak u osminu finala iz ove skupine izborio i Senegal koji je u izravnom susretu za drugo mjesto također u Kairu nadigrao Keniju sa 3:0.

Alžir je sve riješio u posljednjih 10-ak minuta prvog poluvremena kada su se u strijelce upisali jednom Slimani (35') i dva puta Ounas (39', 45+1').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senegal je dugo lomio otpor Kenije, a nakon što je Sarr postigao prvi pogodak u 63. minuti, dok kraja utakmice je s dva gola pobjedu potvrdio Mane (71', 78'-11m) te se tako iskupio za promašeni kazneni udarac u prvom poluvremenu.

Alžir je završio kao prvi u skupini s devet bodova, Senegal drugi sa šest, dok se prolasku još uvijek može nadati treća Kenija s tri boda. Tanzanija je natjecanje završila kao posljednja bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marokanci prvi

Nogometaši Maroka osvojili su prvo mjesto u skupini D Afričkog prvenstva s maksimalnih devet bodova zahvaljujući 1:0 pobjedi protiv Južnoafričke Republike u 3. kolu, dok je prolazak u osminu finala iz ove skupine osigurala i Obala Bjelokosti koja je završila kao drugoplasirana sa šest bodova nakon 4:1 pobjede protiv Namibije također u Kairu.

Maroko je sve tri utakmice u skupini dobio sa po 1:0, a protiv JAR-a je pogodak u 90. minuti postigao Boussoufa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOVAČIĆ SLUŽBENO POSTAO NAJSKUPLJI HRVATSKI IGRAČ IKAD: /

Definitivno se rastao od Modrića i Reala

Image
KOVAČIĆ SLUŽBENO POSTAO NAJSKUPLJI HRVATSKI IGRAČ IKAD: /

Definitivno se rastao od Modrića i Reala

Obala Bjelokosti je protiv Namibije povela sa 2:0 golovima Gradela u 39. i Diea u 58. minuti, na 2:1 nakratko je smanjio Kamatuka u 71., ali su Zaha u 84. i Cornet u 89. minuti potvrdili pobjedu favorita.

JAR je natjecanje završila na trećem mjestu s tri boda i još uvijek ima izglede za plasman u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije, dok je Namibija ostala posljednja bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo