MARKO PJACA SE VRAĆA U JUVENTUS: / Igračev agent sve objasnio; 'Očekivali smo više od ove posudbe'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

'Očekivali smo više od ove posudbe', kazao je Marko Naletilić

8.5.2018.
17:26
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati riječima riječima nogometnog agenta Marka Naletilića, njegov igrač, talentirani Marko Pjaca vraća se u Juventus! To je Naletilić, naime najavio u razgovoru za talijanski Tuttosport.

SCHALKE I PJACA SRUŠILI BORUSSIJU: Naldo topovskim udarcem iz slobodnjaka stavio točku na ‘i’

"'Juventus vjeruje u njega, zbog čega nisu htjeli ostaviti Schalkeu nikakvu mogućnost da ga otkupe. Marko ima istu ideju, vidi se u Juventusu, njihov je igrač i želi se vratiti u Staru damu, u Torino. To je dogovor iz siječnja, iako se u nogometu stvari mogu brzo okrenuti", rekao je Naletilić koji je priznao da je više očekivao od ove posudbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u trenutku oporavka od teške ozljede ligamenata Marko je bio tražio klub u kojem će se polako vratiti u formu i uhvatiti kontinuitet koji bi mu je potreban prije Svjetskog prvenstva, kako bi se našao na Dalićevom popisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke se činio kao odličan izbor za bivšeg napadača zagrebačkog Dinama, a sadašnji trener njemačkog kluba Domenico Tedesco inzistirao je na Pjacinom dolasku, zbog čega je čudno što Pjaca nije igrao onoliko koliko se očekivalo. Do sad u prvih 11 započeo samo šest puta, a ukupno je sakupio 466 minuta u dresu Schalkea, te zabio 4 gola...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivali smo više od ove posudbe moram priznati, djelomično i jer je trener Tedesco uvjerio Marka da izabere upravo Schalke. Očekivali smo da će do ovog dijela sezone skupiti više utakmica, ali realno je da mu treba puno vremena za povratak u pravu formu nakon onakve ozljede. Schalke je drugi i bori se za Ligu prvaka, s pravom su gledali interese momčadi. Kako god, bilo je to pozitivno iskustvo, uvjeren sam da će dobro doći Marku uoči Svjetskog prvenstva i nadolazeću sezone u Juventusu", otkrio je Marko Naletilić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo