Modrić? ‘Nema više natrag, to bi bilo apsurdno!’

Modrić ide u Real, Modrić ne ide u Real… Luka potpisuje sutra, Luka ipak otpao… hoće, neće, hoće, neće? Hoće li saga ikad završiti? Do kraja prijelaznog roka ostalo je još desetak dana.

“Mislim da je to sad već toliko blizu da se razilaze na dogovoru o bonusima. Ne mogu povjerovati da će nakon svega Modrić ipak ostati u Tottenhamu! Nema više natrag, to bi bilo apsurdno”, istaknuo je najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer Marko Naletilić za Media servis.

No, vremena do kraja prijelaznog roka ima još na pretek, a radi se ipak o dvije tvrde pregovaračke strane.

“Moramo shvatiti da je kraj prijelaznog roka još uvijek daleko i upravo zbog toga predsjednik Tottenhama pokušava izvući što više”, smatra Naletilić i nadodaje:

“Onog trenutka kada je Modrić počeo kontaktirati, da li s Mourinhom ili s nekim iz kluba, dobio je potrebnu mirnoću i strpljenje da izdrži do kraja.”

Otkrio je menadžer sličan slučaj u kojem se našao prije nekoliko godina.

“Slično iskustvo, ali ne baš ovako teško, imao sam s Milošem Krasićem kada sam ga iz CSKA odvodio u Juventus. Dugo je trajalo, propadalo je dva puta, ali se na kraju sve dobro završilo. Krasić je odmah dobio podršku Juventusa i znao je da će ga čekati”, prepričao je Naletilić.

Povratak na Net.hr