Neuništivi Ivica Olić impresionirao englesku legendu

Mark Hughes, menadžer engleskog prvoligaša Stoke Cityja, sastao se ranije ovoga tjedna s hrvatskim reprezentativnim napadačem Ivicom Olićem i potvrdio želju za njegovim dolaskom u taj klub.

5.4.2014.
15:22
VOYO logo

Olić je u zadnjoj sezoni ugovora s Wolfsburgom koji mu nudi produljenje, pa 34-godišnji napadač iz Davora, koji je zabio 11 golova u 30 nastupa ove sezone, još razmišlja gdje će nastaviti karijeru. Spominje se da ga u svojim redovima želi i njegov bivši klub HSV.

"Ivica Olić je nogometaš za kojeg smo zainteresirani. Hoće li nam se priključiti, ovisi samo o njemu. On ima puno opcija, a mi smo samo jedna od njih. Dali smo mu do znanja kakve su nam namjere i nadamo se da ćemo realizirati taj transfer, ako bude moguće", izjavio je Hughes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući ga tijekom godina, uvijek sam bio impresioniran s njegovom energijom, entuzijazmom i tehničkim mogućnostima. Igrao je za vrhunske momčadi u Europi, a to ne možete postići ako niste dobar igrač. Dakako, neće više igrati poput mladića od 21 godine, ali tko bi to mogao? On je i dalje vrlo spreman igrač", dodao je Stokeov menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo