'Ja bih uložio sve u Luku Modrića'

Bivši australski vratar Manchester Uniteda Mark Bosnich (41) savjetovao je svom nekadašnjem klubu da do kraja prijelaznog roka napravi sve kako bi doveo Luku Modrića u vlastite redove.

30.8.2013.
12:56
VOYO logo

Iako se u posljednje vrijeme intenzivnije u kontekst potencijalnog transfera na Old Trafford dovodi Nijemac Mesut Özil, Bosnich smatra da je za Crvene vragove hrvatski nogometni reprezentativac kvalitetnija opcija u veznoj liniji.

"Kreativni veznjak je prioritet za Manchester United već neko vrijeme. Ako Gareth Bale ode u Real Madrid, onda će se morati riješiti nekih igrača kako bi doveli financije u balans", rekao je Bosnich za Talksport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih uložio sve u Luku Modrića da sam na mjestu Manchester Uniteda. On je divan kreativni igrač, igrao je ranije u Premierligi i upravo je profil igrača kakvog trebaju, posebice u utakmicama Lige prvaka. To su utakmice u kojima trebate desetku, dodavača koji stoji dublje, tipa igrača koji može otključati najtvrđe obrane u završnoj trećini igrališta", zaključio je vratar koji se umirovio 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo