SVAKA ČAST / Trener otkrio kako ga je Mandžukić molio da ga ne vadi iz igre

Nogometaši Atletico Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacili Bayer Leverkusen s 3:2 (1:0).

18.3.2015.
9:00
VOYO logo

Regularni dio Atletico je dobio s 1:0 pogotkom Maria Suareza iz 27. minute i izjednačio rezultat prve utakmice u Leverkusenu. U izvođenju jedanaesteraca čak su trojica igrača Bayera promašila - Toprak i Kiessling su pucali iznad grede, a udarac Calghanoglua je obranio slovenski vratar Oblak. Kod Atletica su promašili Raul Garcia i Koke, a pogodili Griezmann, Suarez i Torres.

Marijo Mandžukić igrao je za Atletico do 83. minute, ali je prije toga tijekom utakmice dobio neugodan udarac u gležanj te je zapravo igrao ozlijeđen. Trener domaće momčadi Diego Simeone bio je ponosan na Mandžu, a nakon susreta je otkrio neke detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"On je strašno ponosan i strašno čvrst, mora biti potpuno slomljen da bi izašao iz igre. Vidio sam da šepa, ali on mi je sam došao i molio me da ga ne vadim iz igre, a istina je da dok god je bio u igri, igrao je s nevjerojatnim intenzitetom. Mi ga trebamo upravo takvog kao momčad i sretni smo što daje sve od sebe", posvetio je Simeone dobar dio svog vremena Mandži u velikom slavlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je Simeone i o junaku utakmice Fernandu Torresu, koji je zabio pobjednički jedanaesterac.

"Torres uvijek puca penale kod nas. On ima svoje mjesto u klupskoj hijerarhiji i svoju povijest. Ali danas je dao još više, zabio je zadnji, peti penal za pobjedu", rekao je Simeone, te pogledao unaprijed, prema ždrijebu četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu nikoga izabrati, sve su to velike momčadi. Prihvatit ćemo bilo kojeg protivnika s velikom poniznošću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo