'MARIO MANDŽUKIĆ JE OTPISAN U JUVENTUSU': / Evo gdje bi Hrvat trebao nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP, Miguel MEDINA / AFP

Mandžukić je i dalje u formi, igra vrhunski nogomet i cijena mu ne premašuje 20 milijuna eura

17.8.2019.
16:36
AFP, Miguel MEDINA / AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić gotovo sigurno napušta Juventus u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka. Postaje sve jasnije kako Hrvat nije u planu Maurizija Sarrija, a kako je napad Juventusa suficitaran, netko će morati otići. Na transfer-listi je Gonzalo Higuain, ali kako je riječ o vrlo skupom igraču koji je u katastrofalnij formi, Juventus će se prije okrenuti sigurnijoj prodaji, odnosno Mariju Mandžukiću.

Mandžukić je i dalje u formi, igra vrhunski nogomet i cijena mu ne premašuje 20 milijuna eura pa je poželjan brojnim klubovima 'lige pet'. Juventus se pod hitno mora rješiti šestorice igrača koji su označeni kao višak, a talijanski novinar Massimo Pavan uvjeren je kako je među njima i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Alamy
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Mario Mandžukić

Nastavlja u Bayernu?

"Mario Mandžukić je otpisan. Uz njega za Ligu prvaka ne konkuriraju Matuidi i Rugani", tvrdi Massimo Pavan, ali ističe kako bi drugi Hrvat iz redova Juventusa mogao ostati.

"Njih trojica mogu otići u transferu ili na posudbu, ali jasno je da odlaze. Što se tiče Perina i Pjace, oni možda ostanu do siječnja u Torinu", veli stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukića se za sada najviše povezuje s Bayernom koji ga želi dovesti na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora, ali problem predstavlja Mandžukićeva plaća. Naime, hrvatski napadač u Torinu zarađuje skoro pet milijuna eura godišnje, a u Bayernu to neće dobiti. Međutim, Bayernu je hitno potreban napadač Mandžukićeva profila jer su spali samo na Lewandowskog i mlađahnog Jan-Fiete Arpa, pa možda malo povise ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo