Dobra vijest za Mandžukića stiže iz – Italije

Prema pisanju njemačkog Bilda, Mario Gomez, nogometni reprezentativac Njemačke i član europskog prvaka minhenskog Bayerna, napušta Bavarsku i odlazi u Italiju, točnije Napulj.

3.6.2013.
9:50
VOYO logo

Bild tvrdi da će 27-godišnji napadač potpisati trogodišnji ugovor s talijanskim viceprvakom Napolijem s obzirom da će isti vjerojatno vrlo brzo napustiti prvi "topnik" Edinson Cavani.

Gomezov menadžer se navodno već nekoliko puta sastao s čelnicima kluba iz Napulja, te je svaki razgovor protekao u pozitivnom tonu. Gomezova tržišna cijena iznosi 35 milijuna eura, no s obzirom da je ove sezone igrao daleko manje utakmica nego prošle, kad si je "napumpao" cijenu, za očekivati je da bi ga Napoli mogao dobiti za otprilike 25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomez, kojem aktualni ugovor s Bayernom istječe na ljeto 2016. godine, ove je sezone postigao 11 pogotka u svega 21 nastupu u Bundesligi, iako je čak 12 puta ulazio s klupe za pričuvne igrače. Gomez je vjerojatno posljednja dva pogotka za Bayern postigao u finalnoj kup-utakmici ove subote (Stuttgart 3:2), u kojoj je bavarski klub došao do trećeg naslova u sezoni.

Mario Mandžukić sada je siguran u momčadi Bayerna. Proteklih je dana bilo govora o njegovom odlasku u Dortmund, ali ova vijest govori da Mandžo ovog ljeta ne odlazi iz Bavarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo