S njim su Slaven Bilić i HNS napravili veliku pogrešku?!

Mario Gavranović dugo je lomio između Hrvatske i Švicarske. Od malena je sanjao kako će zaigrati u vatrenom dresu, no na kraju je ipak odabrao Crvene.

17.8.2012.
17:20
VOYO logo

Stoga se mladi nogometaš njemačkog Schalkea odlučio za Švicarce. I pogodio! Na Poljudu je postigao svoje premijerne golove u Hitzfeldovoj momčadi, i to protiv svoje Hrvatske. Naravno, pogotke nije slavio.

"Kako da slavim golove Hrvatskoj? Na tribinama su mi bili i roditelji, koji su bili ponosni zbog mojih golova, ali i zbog toga što ih nisam slavio", rekao je Gavranović i pojasnio svoj odabir:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvali su me iz HNS-a lani, razgovarao sam i sa Slavenom Bilićem, ali ipak sam se odlučio za Švicarsku. Smatrao sam da ću ovdje prije dobiti priliku zaigrati jer je u Hrvatskoj konkurencija ipak puno jača. Kao mali ipak sam sanjao da igram za hrvatsku reprezentaciju", istaknuo je Mario za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS je nakon Petrića i Rakitića, koji su također imali istu dilemu kao Gavranović ali su odabrani Vatrene, na koncu izgubio bitku za ovog mladog napadača. Koliko će ova pogreška biti skupa pokazat će budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo