Hajduk se ponovno obrusio na Dinamo i HNS: 'Zar nisu to vec uradili?'

Hajduk je na Poljudu u ludom preokretu porazen od Dinama sa 2:3. Sve one koji su prvi tren mislili kako nema repova nakon utakmice, te kako su Modri cisto i zasluzeno dosli do pobjede, prevarili su se

2.9.2014.
15:11
VOYO logo

Hajduk se ovaj put pozalio na suca Bebeka i delegata utakmice koji su po njihovom misljenju morali prekinuti utakmicu. Naime, navijaci Dinama su s juzne tribine ispalili raketu prema zapadnoj tribini te tako ugrozili sigurnost splitskih navijaca.

Sudac je prema pravilima, koja su pri kraju prosle sezone provodili iz HNS-a, trebao prekinuti susret te registrirati pobjedu Hajduka od 3:0. Podsjetimo, Bijeli su prosle sezone na Maksimiru bizarno kaznjeni za zelenim stolom rezultatom 3:0 jer je Torcida vrijedala celne ljude HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovornost je zbog incidenta BBB-a ovaj put bila na Dinamu, pa se predsjednik Hajduka Marin Brbic pita zasto susret i ovaj put nije prekinut.

"Sudac i delegat trebali su prekinuti utakmicu. Zar nisu to vec uradili u svibnju u maksimirskom derbiju kada su kao krivce prekida oznacili navijace Hajduka. Kriteriji bi trebali biti isti za sve. Ali nazalost nisu", rekao je Brbic za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo