hnl

Hajduk se ponovno obrusio na Dinamo i HNS: 'Zar nisu to vec uradili?'

Hajduk je na Poljudu u ludom preokretu porazen od Dinama sa 2:3. Sve one koji su prvi tren mislili kako nema repova nakon utakmice, te kako su Modri cisto i zasluzeno dosli do pobjede, prevarili su se.

Hajduk se ovaj put pozalio na suca Bebeka i delegata utakmice koji su po njihovom misljenju morali prekinuti utakmicu. Naime, navijaci Dinama su s juzne tribine ispalili raketu prema zapadnoj tribini te tako ugrozili sigurnost splitskih navijaca.

Sudac je prema pravilima, koja su pri kraju prosle sezone provodili iz HNS-a, trebao prekinuti susret te registrirati pobjedu Hajduka od 3:0. Podsjetimo, Bijeli su prosle sezone na Maksimiru bizarno kaznjeni za zelenim stolom rezultatom 3:0 jer je Torcida vrijedala celne ljude HNS-a.

Odgovornost je zbog incidenta BBB-a ovaj put bila na Dinamu, pa se predsjednik Hajduka Marin Brbic pita zasto susret i ovaj put nije prekinut.

“Sudac i delegat trebali su prekinuti utakmicu. Zar nisu to vec uradili u svibnju u maksimirskom derbiju kada su kao krivce prekida oznacili navijace Hajduka. Kriteriji bi trebali biti isti za sve. Ali nazalost nisu”, rekao je Brbic za Sportske novosti.

Povratak na Net.hr