BROZOVIĆ MAJSTORSKI ZABIO S 20-AK METARA, ALI..: / Zlatko Dalić ima novi razlog za brigu

Image
Foto: AFP

Brozović postigao svoj drugi gol u prvenstvu ove sezone

29.10.2018.
22:21
AFP
VOYO logo

U 10. kolu Serie A Inter je na gostovanju u Rimu na kultnom Olimpicu u ponedjeljak navečer protutnjao slavivši s 3-0, a pogotkom se istaknuo i Marcelo Brozović. Prvi gol za Inter zabio je Mauro Icardi u 28. minuti utakmice. Za 0-2 sjajno je, pak, zabio hrvatski reprezentativac u 41. minuti.

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije, nogometaš čeličnih pluća koji bez problema “tuče” 10+ kilometara po utakmici, prihvatio je jednu loptu na otprilike 20-ak metara od gola Lazija, a onda se namjestio na udarac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/jd/jdoo.mp4

Lopta prošla kroz šumu nogu

TRENER INTERA JE OD BROZOVIĆA NAPRAVIO ČUDOVIŠTE: Hrvat dominira Seriom A; ove brojke to i dokazuju

Opalio je lijevom nogom po podu, a njegova lopta išla je u donji desni kut. Prošla je kroz šumu nogu i uz samu stativu ušla u mrežu za veliko slavlje Interovih pristalica. Strakosha nije imao nikakve šanse da obrani milimetarski precizan udarac srebrnog Vatrenog. Za konačnih 3-0 ponovno je bio strijelac Mauro Icardi u 70. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gol u Serie A

Brozović je, tako, postigao svoj drugi gol u prvenstvu ove sezone. Trener Intera Luciano Spalletti od njega stvorio veznjaka koji može raditi u svim smjerovima i jedan je od najboljih igrača Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spalletti je, tako, igrača koji je do prije samo godinu dana bio prilično nepouzdan po pitanju forme i igara te ponekad izviždan od strane publike na San Siru, pretvorio u moćnu mašinu u veznom redu.

Što se tiče ostalih zanimljivosti iz susreta, vrijedi spomenuti kako su kod Intera svih 90 minuta odigrali Brozović, Perišić i Vrsaljko, dok je Milan Badelj kod Lazija izašao već u 34. minuti utakmice zbog ozljede, umjesto njega je ušao Cataldi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo