Španjolci tvrde da za Luku postoji samo jedna opcija!

12.8.2012.
10:42
VOYO logo

Marca drži da je Modrićev prelazak na Santiago Bernabeu neminovan iz više razloga, a ostalo je samo pitanje vremena kada će se to dogoditi. Čekanje Reala koji je jasno dao do znanja da nema namjeru ponuditi više od 30 milijuna eura, ima smisla jer će u Tottenhamu s približavanjem kraja prijelaznog roka koji se zatvara 31. kolovoza, postati sve nervozniji. Naime, na White Hart Laneu više nemaju naznaka da bi za hrvatskog veznjaka mogli dobiti još koju ponudu jer su ostali ineteresenti ili već kompletirali momčad, ili jednostavno nisu u mogućnosti ili ne žele ponuditi niti Realovih 30 milijuna eura. Također, vraćanje Modrića u momčad nakon svega što se zbilo i izreklo ovog ljeta bilo bi potpuno kontraproduktivno za menadžera Andre Villas-Boasa.

Jednako tako, portugalski strateg treba i čim prije novac od Modrićeva transfera kako bi krenuo u kupovinu alternativnog riješenja na toj vrlo osjetljivoj poziciji u sredini terena, tim prije što je ovog tjedna operiran i Scott Parker kojeg neće biti gotovo dva mjeseca. Cijenjeni španjolski sportski list ocjenio je i da je trener Reala Jose Mourinho apsolutno 'zagrizao' da dovede Modrića, no i on vodi računa o klupskim ineteresima i za sada ne postavlja ultimatum upravi da poveća ponudu. Uz sve navedeno, Marca konstatira da je izostanak aktivnosti na tržištu ovog ljeta od strane španjolskog prvaka jasan signal da je Mourinho odlučio 'ili Modrić ili nitko'. Kao dodatak ovoj priči stiže i vijest iz drugog najvažnijeg sportskog medija u Španjolskoj, madridskog AS-a, koji donosi informaciju da je Tottenham već odaslao preliminarnu ponudu za veznjaka Rennesa i francuske reprezentacije Yanna M'Villu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se prva opcija kao zamjena za Modrića Portugalac Moutinho pokazao preskupim, plan B nakon prodaje Hrvata u nacrtima Villas-Boasa angažman je M'Ville.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo