Luka Modrić sasvim izletio iz momčadi!?

Španjolska Marca objavila je najavu prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Uniteda, prema kojem trener Jose Mourinho uopće ne računa na Luku Modrića..

11.2.2013.
10:19
VOYO logo

United u srijedu na Santiago Berbaneu gostuje kod Reala, koji bi, prema pisanju Marce, trebao istrčati u sljedećem sastavu: Diego Lopez - Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo - Benzema. Dakle, bez hrvatskog reprezentativca, kojeg Marca čak ni ne spominje za mjesto na klupi za pričuvne igrače, iako je teško povjerovati da će Mourinho u susretu protiv engleske momčadi, protiv koje je Modrić igrao u nekoliko navrata, u potpunosti zaboraviti na svoje najskuplje pojačanje prošloga ljeta. Recimo i da Mourinho, po prvi put nakon listopada 2012. godine, ima sve igrače na raspolaganju za predstojeći susret, osim vratara Ikera Casillasa za kojeg je, zbog loma ruke, sezona vjerojatno gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska nogometna organizacija (UEFA) dodijelila je Nijemcu Felixu Brychu (37) čast da sudi prvu utakmicu, ujedno derbi, osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Uniteda...

Brych je 37-godišnji njemački sudac, jedan od najboljih prema mišljenju UEFA-e, te odvjetnik po zanimanju. Riječ koja se povezuje s njegovim prezimenom je strogoća, a ove je sezone već sudio Unitedu, u utakmici protiv Brage u Portugalu (pobjeda Engleza 3-1). Recimo da je Brychovu dosadašnju sudačku karijeri, ali i odvjetničku, obilježila jedna kontroverza, a ta je utaja poreza. Nijemac je u 2011. navodno prešutio dio zarade, te je čak njegov dom bio pretražen od stranje njemačkih vlasti. "Najgora" utakmica koju je Brych sudio, po mnogima, jest prvi susret polufinala prošlosezonskog izdanja Lige prvaka između Chelseaja i Barcelone. Londonski je sastav u toj utakmici slavio s minimalnih 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo