U Madridu luduju zbog Modrića: 'On je snajperist'

''Real Madrid u svojim redovima ima hrvatskog snajperistu. Luka Modrić je besprijekoran stručnjak za postizanje pogodaka izvan kaznenog prostora, što je dokazao u dresu Real Madrida'', piše Marca.

18.2.2014.
14:47
VOYO logo

U tekstu ugledni španjolski sportski dnevnik podsjeća kako je Modrićsvih šest golova u dresu Real Madrida postigao izvan kaznenog prostora.

Seriju je otvorio prošle sezone u pobjedi protiv Zarazoge 4-0, kada je udarcem lijevom nogom, udaranjem lopte s unutarnje strane, zakucao loptu u golmanov desni donji kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sljedeći kojeg je zabio je bio možda i najvažniji. Bio je odjeven u zeleni dres, na teritoriju kojeg je dobro poznavao iz svog vremena u Premiershipu'', piše Marca, prisjećajući se važnog Modrićevog gola na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka, kada su nogometaši Real Madrida nosili zelene dresove. Modrić je zabio udarcem s više od 20 metara desnom nogom.

Do kraja prošle sezone zabio je još dva kola. Onaj protiv Mallorce na Santiago Bernabeuu bio je možda i najljepši od svih njegovih golova za Real Madrid. Prihvatio je jednu izbijenu loptu i s 25 metara opalio desnom nogom u gornji lijevi kut vratara Mallorce. Zabio je za vodstvo 3-2 u pobjedi 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Malage je u 36. kolu, opet u pobjedi svoje momčadi 5-2, poentirao udarcem lijevom nogom. Lopta se odbila od desne vratnice u gol.

Ove sezone je prvi gol zabio u Ligi prvaka na gostovanju kod Copenhagena, igrajući u narančastom dresu Real Madrida. Lažnjakom se oslobodio suparničkog igrača, a onda desnom nogom plasirao loptu u golmanov gornji lijevi kut za vodstvo 1-0 u pobjedi 2-0. Pola tuceta Modrić je kompletirao u prošlom ligaškom kolu protiv Getafea, kada je desnom nogom pogodio u golmanov lijevi donji kut za konačnih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pucaj više'', sugerira Marca Modriću. Prošle sezone je u Ligi prvaka i prvenstvu šutirao 30 puta, ove sezone 21 put.

''Modrić je u prošloj sezoni imao 1.696 uspješnih dodavanja. Ove sezone već je stigao do 1.552. Jer, osim snajperiste, Modrić je i strateg'', zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo