Transfer godine se pretvara u noćnu moru: Gareth Bale ima herniju diska!

Najskuplje plaćeni nogometaš svijeta, Gareth Bale, nema sreće sa zdravljem otkako je ovoga ljeta kompletirao svoj transfer iz Tottenhama u Real Madrid za 100 milijuna eura...

12.10.2013.
17:35
VOYO logo

Nakon sitnih ozljeda Bale će u skorašnjoj budućnosti, tvrdi madridski dnevnik Marca, morati na operaciju 'hernije diska', koja je otkrivena svega nekoliko dana nakon što je potpisao za Real Madrid.

Marca prenosi da je kila otkrivena još 2. rujna, ali da razloga za uzbunu nije bilo, s obzirom da Balea ništa ne boli, te mu zasada ne smeta pri odrađivanju svojih dužnosti u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin će, stoga, odraditi svoj prvi El clasico, koji je na rasporedu za dva tjedna, a potom slijedi neizvjesno razdoblje u kojem se može očekivati da bude podvrgnut operaciji.

//www.youtube.com/embed/hHsIzHLctgI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agent Garetha Balea Jonathan Barnett napao je španjolski sportski dnevnik Marcu zbog objavljivanja ove priče.

"Razgovarao sam s novinarom Marce i rekao sam mu da je to potpuna glupost. Oni su to svejedno tiskali. Što god oni kažu je laž", rekao je Barnett za La Sextu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bale je prošao liječniški pregled i 100% je spreman i nema problema. Baleov je transfer najskuplji u povijesti i da je bilo problema Real bi zaustavio transfer. Kako glupo i neodgovorno od Marce da objavi tako glupu priču. Nema problema i Gareth ima samo manju ozljedu bedrenog mišića. Bit će spreman za igru vjerojatno nakon reprezentativnih utakmica. On (Bale) je ljut. Ljut je što novine mogu objaviti takvu glupost. Nećemo razgovarati s nikim o ovoj priči i nećemo ju više spominjati jer je potpuna glupost".

Hernija diska nastaje kad mekani unutarnji dio diska iskoči iz svog ležišta u kralježnički kanal, a njen najčešći simptom je bol koja se iz donjeg dijela leđa širi niz jednu ili obje noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo