Ibrahimoviću stižu sve lošije vijesti

Ovog se ljeta pisalo kako je sjajni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović željan odlaska iz Paris St. Germaina, te kako se praktički sam nudi madridskom Realu gdje je voljan igrati i za manju plaću od uobičajene… Na kraju od tog transfera neće biti ništa, a u PSG-u je dobio konkurenciju od 63 milijuna eura.

Svom je agentu “naredio” da mu prokrči put do Reala, a navodno je i njegov trener iz PSG-a, Talijan Carlo Ancelotti, inače novi prvi čovjek struke u Realu, imao za misiju dovođenje Šveđanina u Kraljevski klub.

Ibrahimovićeva želja za odlaskom dodatno se potencirala nakon što se saznalo da Parižani kupuju Edinsona Cavanija čiji je transfer iz Napolija i službeno kompletiran ovog utorka.

No, madridska Marca u četvrtak piše kako Ibrahimović nikada nije bio niti blizu Reala, a po njihovim navodima Ancelotti baš nikome u Realu nije niti jednom rječju spomenuo Ibrahimovića.

“Ancelotti je zadovoljan napadačima u Realu”, te jedino što još čeka je “razvoj situacije s Higuainom”. Tako piše Marca i valjda i definitivno prekida mogućnost dolaska Ibrahimovića u Madrid.

//www.youtube.com/embed/bKTzRfoUkkE

Povratak na Net.hr