MARADONA UZBURKAO DUHOVE U ARGENTINSKOM NOGOMETU: / 'Želim se vratiti'

Image

Nogometaši Argentine izgubili su prijateljski ogled protiv Nigerije rezultatom 2-4, time i nastavili niz loših rezultata koji je umalo kulminirao njihovim propuštanjem Svjetskog prvenstva.

15.11.2017.
9:13
VOYO logo

Zadovoljan time nije niti Diego Armando Maradona, jedan od najboljih nogometaša svih vremena i bivši izbornik reprezentacije svoje domovine, koji više ne skriva da ponovno želi na poziciju na kojoj se trenutačno nalazi Jorge Sampaoli. Ovdje valja naglasiti i da je ovo bio prvi Sampaolijev poraz (ima četiri pobjede i tri remija) nakon preuzimanja izborničke funkcije od Edgarda Bauze, a on, budući da stiže u prijateljskom ogledu, njega i ne boli previše.

Boli zato Maradonu koji je kao igrač osvojio Svjetsko prvenstvo 1986., a s klupe vodio reprezentaciju od 2008. do 2010. godine. A Maradonu kad nešto boli onda to svi znaju, a on očito zaboravlja 1-6 poraz koji je pretrpio u izborničkom mandatu od Bolivije ili, pak, 0-4 poraz od Njemačke u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Barem se tako čini prema objavi koji je okačio na Instagramu na kojoj je prikaz tablice uspješnosti izbornika, a sve potpisano riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko ima više pobjeda? Donesimo zaključke, ljutit sam jer se rasprodaje naš ugled, ali nisu momci krivi. ŽELIM SE VRATITI!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme njegova izborničkog mandata kroz argentinsku reprezentaciju prošlo je stotinu igrača prije no što je Maradona pronašao one koje će voditi na SP-u. Postotak pobjeda u ogledima koje je vodio iznosio je 75 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo