MARADONA PROTIV LUKE MODRIĆA: / Napoli će imati veliko pojačanje u Madridu u srazu s Realom

Image
Foto: PIXSELL/AFP
13.2.2017.
11:53
PIXSELL/AFP
VOYO logo

U utorak se nastavlja natjecanje u Ligi prvaka. Napoli u srijedu navečer gostuje kod Reala na Santigao Bernabeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a svoj je dolazak u Madrid najavio je i Diego Armando Maradona, koji bi tako s tribina trebao biti veliko pojačanje svom bivšem klubu Napoliju, izvještava Il Matino, a prenosi Pasionfutbol.

‘OVO JE DEFINICIJA SAMOIRONIJE’: Maradona je postao promotor FIFA-e, navijači ga razapinju na društvenim mrežama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večera legendi Napolija i Reala

Maradona bi trebao prisustvovati večeri noć uoči susreta u organizaciji direktora madridskog kluba na kojem će biti legende Reala i Napolija, a u glavni španjolski grad trebao bi sletjeti zajedno sa svojom djevojkom Rociom s kojom je prisustvovao i finalu Davis Cupa u Areni Zagreb između Hrvatske i Argentine.

Predsjednik Napolija Diego Jr. Aurelio De Laurentiis rezervirao je za Maradonu luksuzni apartman u svom hotelu u kojem će biti smješten zajedno s igračima, a Maradona mu je obećao kako će se sigurno pojaviti u Madridu i biti vatreni 12 igrač Napolija, kluba u kojem Maradona ima status Božanstva i za koji je igra u periodu od 1984. do 1991. godine, te za koji je ukupno odigrao 188 utakmica uz 81 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napolitanci u euforiji

Napolitanci su u pravoj euforiji uoči ovog susreta. U Madridu će ih na utakmici biti više od 10.000. Dobio je Napoli za ovo gostovanje samo 3.900 ulaznica, ali su njegovi navijači ulaznice kupovali od Realovih pristalica.

Temperamentni navijači Napolija već su počeli pristizati u španjolsku prijestolnicu. Očekuje se kako će ultrasi Napolija napraviti pakao na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo