MARADONA HITNO HOSPITALIZIRAN: / Ponovno je operiran zbog problema sa želucem

Image

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena ponovno je završio u bolnici

13.1.2019.
8:35
VOYO logo

Legendarni Diego Maradona prošlog tjedna zabrinuo je javnost kada je završio u bolnici jer je morao na hitnu operaciju. Maradona je zbog zdravstvenih problema prošlog tjedna hitno prebačen u bolnicu jer je imao krvarenje u želucu. Argentinac nije imao vremena nikome javiti, a javnost je bila zabrinuta jer nisu imali nikakvih informacija o njegovom stanju.

Ipak, Maradona je već dan kasnije izašao iz bolnice i poručio da je to bio rutinski zahvat. No, očito da su se problemi nastavili jer je legendarni Maradona jučer ponovo završio u bolnici zbog komplikacija s njegovim želucem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao skinuti višak kilograma

Ovi problemi nastali su zbog pokušaja da ukloni višak kilograma 2005. i 2015. godine, a to je itekako oštetilo njegov želudac. On je jučer morao na novu operaciju u Buenos Airesu kako bi zaustavio unutrašnje krvarenje.

Prema pisanju argentinski medija operacija je trajala oko sat vremena te je sve prošlo u najboljem redu. Maradona će nekoliko dana provesti u bolnici, a zatim će biti pušten na kućno liječenje. Strani mediji njegovo zdravstveno stanje pripisuju depresivnom životu zbog osobnih i obiteljskih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Diego je imao problema sa zdravljem i tijekom Svjetskog prvenstva dok je bodrio reprezentaciju Argentine, a tada se čak sumnjalo da je dobio srčani udar. On također pati od artitisa u oba koljena pa je tijekom prošle sezone u meksičkoj 2. ligi ekipu na nekim mečevima vodio sa štapom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo