MARADONA HITNO HOSPITALIZIRAN: / Ponovno je operiran zbog problema sa želucem

Image

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena ponovno je završio u bolnici

13.1.2019.
8:35
VOYO logo

Legendarni Diego Maradona prošlog tjedna zabrinuo je javnost kada je završio u bolnici jer je morao na hitnu operaciju. Maradona je zbog zdravstvenih problema prošlog tjedna hitno prebačen u bolnicu jer je imao krvarenje u želucu. Argentinac nije imao vremena nikome javiti, a javnost je bila zabrinuta jer nisu imali nikakvih informacija o njegovom stanju.

Ipak, Maradona je već dan kasnije izašao iz bolnice i poručio da je to bio rutinski zahvat. No, očito da su se problemi nastavili jer je legendarni Maradona jučer ponovo završio u bolnici zbog komplikacija s njegovim želucem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao skinuti višak kilograma

Ovi problemi nastali su zbog pokušaja da ukloni višak kilograma 2005. i 2015. godine, a to je itekako oštetilo njegov želudac. On je jučer morao na novu operaciju u Buenos Airesu kako bi zaustavio unutrašnje krvarenje.

Prema pisanju argentinski medija operacija je trajala oko sat vremena te je sve prošlo u najboljem redu. Maradona će nekoliko dana provesti u bolnici, a zatim će biti pušten na kućno liječenje. Strani mediji njegovo zdravstveno stanje pripisuju depresivnom životu zbog osobnih i obiteljskih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Diego je imao problema sa zdravljem i tijekom Svjetskog prvenstva dok je bodrio reprezentaciju Argentine, a tada se čak sumnjalo da je dobio srčani udar. On također pati od artitisa u oba koljena pa je tijekom prošle sezone u meksičkoj 2. ligi ekipu na nekim mečevima vodio sa štapom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo