MARADONA KOMENTIRAO KONTROVERZNI PENAL U LIGI PRVAKA: / 'Pa ja bih to isto učinio. Iskoristio je priliku'

Image
Foto: AFP, MICHAEL BUHOLZER

Svoje mišljenje je dao i Diego Armando Maradona

14.4.2018.
11:03
AFP, MICHAEL BUHOLZER
VOYO logo

Ne stišavaju se komentari oko spornog kaznenog udarca koji je bio dosuđen za Real Madrid protiv Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka. Nakon dvoboja Mehdija Benatije i Lucasa Vazqueza, Španjolac je pao i sudac je pokazao na bijelu točku.

REALOVAC SE PRVO SJETIO BARCELONE: Prošli Talijane kontroverznim penalom, a on dao izjavu zbog koje je poludjela Katalonija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bio penal!", odlučno je rekao Diego Armando Maradona, a prenosi Marca. Legendarni Argentinac i jedan od najvećih nogometaša svih vremena tako je prokomentirao situaciju iz 92. minute nakon koje je Cristiano Ronaldo zabio za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je Ronaldo udario loptu, Lucas se morao baciti jer je bio blizu Buffona, a Benatia je dolazio iza leđa. Napravio je što bi i ja, iskoristio je priliku i bacio se", rekao je Maradona koji rekao kako prati sve što se događa s njegovim Napolijem.

"Ja živim, sanjam i plačem s ljudima Napulja svaki dan. Sada smo na -4 od vrha, da vidimo što će se dogoditi. Vidjet ćemo hoće li Juventus nakon ispadanja od Reala mentalno pasti ili umjesto toga izvući više snage", zaključio je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo